, ,

Magnetic Dress Up Set- Julia

Melissa & Doug
Availability:

3 stok


Çfarëdo pune që Julia vendos të marrë përsipër, ajo mund të vishet për ta përballuar me sukses. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një rol si astronaute, zjarrfikëse, doktorreshë, superhero, artiste, yll kinemaje, kuzhiniere, apo oficere policie, ajo është e gatshme të zgjidhë shumë detyra në moment. Seti përfshin një figurë magnetike prej druri me një stendë prej druri dhe 24 pjesë veshjesh magnetike për të krijuar tetë uniforma dhe veshje profesionale. Kjo kukull unike i ndihmon fëmijët mbi 3 vjeç të zhvillojnë koordinim sy- duar dorës, të mësojnë numërimin dhe ti shkathtësojë. Gjithashtu  inkurajon shprehjen krijuese dhe lojën imagjinative.

Karakteristikat:

 • Set argëtues me për vajza
 • Nxit dhe zhvillon krijueshmërinë
 • Mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit
 • Seti përmban kukullën Julia dhe 24 pjesë veshjesh
 • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 29.2 x 22 x 2.6 cm

3,500 L

3 stok

Çfarëdo pune që Julia vendos të marrë përsipër, ajo mund të vishet për ta përballuar me sukses. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një rol si astronaute, zjarrfikëse, doktorreshë, superhero, artiste, yll kinemaje, kuzhiniere, apo oficere policie, ajo është e gatshme të zgjidhë shumë detyra në moment. Seti përfshin një figurë magnetike prej druri me një stendë prej druri dhe 24 pjesë veshjesh magnetike për të krijuar tetë uniforma dhe veshje profesionale. Kjo kukull unike i ndihmon fëmijët mbi 3 vjeç të zhvillojnë koordinim sy- duar dorës, të mësojnë numërimin dhe ti shkathtësojë. Gjithashtu  inkurajon shprehjen krijuese dhe lojën imagjinative.

Karakteristikat:

 • Set argëtues me për vajza
 • Nxit dhe zhvillon krijueshmërinë
 • Mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit
 • Seti përmban kukullën Julia dhe 24 pjesë veshjesh
 • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 29.2 x 22 x 2.6 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close