Kafshë Safari Puzzle

Melissa & Doug
Availability:

5 stok


Kafshë Safari Puzzle | Duart e vogla dhe imagjinatat e mëdha do t’i duan këto kafshë miqësore prej druri me hundë të mëdha! Tigri, gjirafa dhe luani i buzëqeshur kanë pullat prej druri për hundët që janë lehtësisht të përdorueshme.

Foshnjat dhe fëmijët e vegjël do të kënaqen në ndarjen e pjesëve me fotot në tabelën prej druri të fortë nga bordi enigmë, duke zbuluar ngjyrat dhe modelet, dhe zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike. Luaj Lojërat e para dhe lojërat shfaqin ngjyra të ndritshme, modele të guximshme dhe modele të çuditshme që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë dhe çudi – që nga fillimi! Përshtatshme për mosha +12 muajsh.

4,100 L

5 stok

Kafshë Safari Puzzle | Duart e vogla dhe imagjinatat e mëdha do t’i duan këto kafshë miqësore prej druri me hundë të mëdha! Tigri, gjirafa dhe luani i buzëqeshur kanë pullat prej druri për hundët që janë lehtësisht të përdorueshme.

Foshnjat dhe fëmijët e vegjël do të kënaqen në ndarjen e pjesëve me fotot në tabelën prej druri të fortë nga bordi enigmë, duke zbuluar ngjyrat dhe modelet, dhe zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike. Luaj Lojërat e para dhe lojërat shfaqin ngjyra të ndritshme, modele të guximshme dhe modele të çuditshme që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë dhe çudi – që nga fillimi! Përshtatshme për mosha +12 muajsh.

Marka

SHPORTA NË BEE

close