Tapet – Aktiviteti Rrugor Jumbo

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Qilim Aktiviteti Rrugor Jumbo | Fëmijët do të argëtohen shumë ndërsa luajnë në tapetin e qytetit Jumbo! Në qytet kalojnë rrugë, gjithashtu ndodhet një kantier ndërtimi, një spital, një fermë dhe më shumë, për aventura të panumërta. E prodhuar nga materiali i qëndrueshëm që është tepër i butë në prekje për një lojë të rehatshme, ky tapet përmban një mbështetje mbrojtëse me rrëshqitje. Katër shenja trafiku prej druri janë përfshirë për të ndihmuar fëmijët mbi tre vjeç  në imagjinatën e tyre!

14,200 L

1 stok

Qilim Aktiviteti Rrugor Jumbo | Fëmijët do të argëtohen shumë ndërsa luajnë në tapetin e qytetit Jumbo! Në qytet kalojnë rrugë, gjithashtu ndodhet një kantier ndërtimi, një spital, një fermë dhe më shumë, për aventura të panumërta. E prodhuar nga materiali i qëndrueshëm që është tepër i butë në prekje për një lojë të rehatshme, ky tapet përmban një mbështetje mbrojtëse me rrëshqitje. Katër shenja trafiku prej druri janë përfshirë për të ndihmuar fëmijët mbi tre vjeç  në imagjinatën e tyre!

SKU: 000772151917 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close