Kafshët domino

EurekaKids
Availability:

7 stok


Kafshët domino | Një domino me copa të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë. Ato janë të njëanshme, e cila lejon të luani në dy mënyra duke ngjarë me domino klasike. Dhe nga ana tjetër, bashkimi i fotove të kafshëve.

Karakteristikat:

  • 28 copa të shkëlqyera.
  • Dy-anëshe: pikat domino në njërën dhe fotot e kafshëve nga ana tjetër.
  • Përmirëson kujtesën vizuale.
  • Mosha: Nga 2 vjeç.
  • Përmasat:10.5cm (Lartësia) x 8.5cm (Gjerësia) x 18cm (Gjatësia)

2,100 L

7 stok

Kafshët domino | Një domino me copa të mëdha në mënyrë që të vegjlit të mund t’i manipulojnë. Ato janë të njëanshme, e cila lejon të luani në dy mënyra duke ngjarë me domino klasike. Dhe nga ana tjetër, bashkimi i fotove të kafshëve.

Karakteristikat:

  • 28 copa të shkëlqyera.
  • Dy-anëshe: pikat domino në njërën dhe fotot e kafshëve nga ana tjetër.
  • Përmirëson kujtesën vizuale.
  • Mosha: Nga 2 vjeç.
  • Përmasat:10.5cm (Lartësia) x 8.5cm (Gjerësia) x 18cm (Gjatësia)

SKU: 8435404812720 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close