, ,

Piramidë – Kafshët prej druri

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Kafshët e drunjta, përbëhen nga një koleksion prej 8 kafshësh prej druri, dhe “mali me dëborë’ i shkallëzuar. Paketimi përfshin një çantë. Mund të luani me to kudo dhe kurdo! Dizajni me ngjyra me një larmi kafshësh ndihmon në prezantimin dhe rafinimin e kafshëve, formës dhe njohjes së ngjyrave, ndërsa stimulon edhe imagjinatën. Të krijosh një kullë me kafshë siper një mali me dëbore do të bëhet loja e preferuar e femijes tuaj.

Karakteristikat:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat e përafërta 7 x 9 x 2 cm
  • Dimensionet e përafërta të paketave: 14 x 14 x 5 cm
  • Përmbajtja: 9 copa druri dhe 1 qese

4,800 L

1 stok

Kafshët e drunjta, përbëhen nga një koleksion prej 8 kafshësh prej druri, dhe “mali me dëborë’ i shkallëzuar. Paketimi përfshin një çantë. Mund të luani me to kudo dhe kurdo! Dizajni me ngjyra me një larmi kafshësh ndihmon në prezantimin dhe rafinimin e kafshëve, formës dhe njohjes së ngjyrave, ndërsa stimulon edhe imagjinatën. Të krijosh një kullë me kafshë siper një mali me dëbore do të bëhet loja e preferuar e femijes tuaj.

Karakteristikat:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat e përafërta  7 x 9 x 2 cm
  • Dimensionet e përafërta të paketave: 14 x 14 x 5 cm
  • Përmbajtja: 9 copa druri dhe 1 qese
SKU: 5060023421133 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close