Sold out!
,

Kafshët e mia të vogla Farmee

HandPainted
Availability:

S’ka stok


Kafshët e mia të vogla Farmee | Çdo lodër në Farmee është përpunuar me plastikë me cilësi të lartë dhe me vëmendje të madhe në detaje, e më pas pikturuar me dorë. Ato tregojnë pamjen realiste të kafshëve dhe ruajne proporcionet e duhura. Falë lodrave të Farmee, të dashuruarit e pakët të natyrës jo vetëm që mund të argëtohen, por edhe të eksplorojnë botën përreth tyre.

Mbledhja e lodrave Farmee është argëtim fantastik. Është koha për të ndërtuar fermën tuaj ose kopshtin zoologjik! Argëtohuni duke koleksionuar! Ky set përmban kal ferme, derr, patë, fermer, bar, kositës, fshesë e shumë lodra të tjera që plotësojnë këtë koleksion.

12,300 L

Sold out!

Kafshët e mia të vogla Farmee | Çdo lodër në Farmee është përpunuar me plastikë me cilësi të lartë dhe me vëmendje të madhe në detaje, e më pas pikturuar me dorë. Ato tregojnë pamjen realiste të kafshëve dhe ruajne proporcionet e duhura. Falë lodrave të Farmee, të dashuruarit e pakët të natyrës jo vetëm që mund të argëtohen, por edhe të eksplorojnë botën përreth tyre.

Mbledhja e lodrave Farmee është argëtim fantastik. Është koha për të ndërtuar fermën tuaj ose kopshtin zoologjik! Argëtohuni duke koleksionuar! Ky set përmban kal ferme, derr, patë, fermer, bar, kositës, fshesë e shumë lodra të tjera që plotësojnë këtë koleksion. 

SKU: 5907222954980 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close