, ,

Kafshët e Savanës

Djeco
Availability:

10 stok


Zbuloni figurat e kafshëve të Savana të vendosura në një tub për argëtim dhe për të treguar histori. Një gjirafë, një majmun, një tigër dhe shumë kafshë tjera që ju mund ti zbuloni vetë do të kthehen në shoqëruesit ideal të momenteve të argëtuese të vogëlushëve tuaj. Vogëlushët tuaj edhe mund ti kafshojnë dhe ju nuk duhet të merakoseni sepse janë të padëmshme.  Kjo do ti ndihmojë tejmase për të mësuar ngjyrat, emërtimet e ndryshme të kafshëve dhe për ti shkathtësuar.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues për fëmijë
 • Janë të bërë nga lëndë të padëmshme edhe nëse fëmijët i fusin në gojë
 • Ndihmojnë një njohjen e ngjyrave dhe emërtimit të kafshëve
 • E përshtatshme për moshat nga +18 muajsh
 • Ndihmojnë edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 9.5 x 15 cm

1,700 L

10 stok

Zbuloni figurat e kafshëve të Savana të vendosura në një tub për argëtim dhe për të treguar histori. Një gjirafë, një majmun, një tigër dhe shumë kafshë tjera që ju mund ti zbuloni vetë do të kthehen në shoqëruesit ideal të momenteve të argëtuese të vogëlushëve tuaj. Vogëlushët tuaj edhe mund ti kafshojnë dhe ju nuk duhet të merakoseni sepse janë të padëmshme.  Kjo do ti ndihmojë tejmase për të mësuar ngjyrat, emërtimet e ndryshme të kafshëve dhe për ti shkathtësuar.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues për fëmijë
 • Janë të bërë nga lëndë të padëmshme edhe nëse fëmijët i fusin në gojë
 • Ndihmojnë një njohjen e ngjyrave dhe emërtimit të kafshëve
 • E përshtatshme për moshat nga +18 muajsh
 • Ndihmojnë edhe në shkathtësimin e fëmijëve

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë: 9.5 x 15 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close