Sold out!
,

Kafshët prej druri të fermave në tren

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kafshët prej druri të fermave në tren | Fëmijët do të kalojnë orë të bukura  me këtë tren prej druri të adhurueshëm prej 6 copash që merr udhëtarët e kafshët në fermë! Të tre pjesët e kafshëve në fermë (derri, lopa dhe kali) përshtaten në makinat e trenit dhe vendosen e hiqen mbi baza. Fëmijët mbi 18 mujash do të kënaqen kur të luajnë me këta personazhe tërheqës ndërsa zhvillojnë aftësi kreative të shkëlqyera. Lodra shfaq ngjyra të ndritshme dhe modele  që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë tek fëmijët!

5,500 L

Sold out!

Kafshët prej druri të fermave në tren | Fëmijët do të kalojnë orë të bukura  me këtë tren prej druri të adhurueshëm prej 6 copash që merr udhëtarët e kafshët në fermë! Të tre pjesët e kafshëve në fermë (derri, lopa dhe kali) përshtaten në makinat e trenit dhe vendosen e hiqen mbi baza. Fëmijët mbi 18 mujash do të kënaqen kur të luajnë me këta personazhe tërheqës ndërsa zhvillojnë aftësi kreative të shkëlqyera. Lodra shfaq ngjyra të ndritshme dhe modele  që rrisin aftësitë ndërsa ndezin imagjinatë tek fëmijët!

SKU: 000772146081 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close