Kafshët Savana

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kafshët Savana te Petites Merveilles nga Moulin Roty, për tregimin e tregimeve. 15 imazhe të prera të mbajtura me shul bronzi për të mbledhur pesë kafshë ose për të shpikur të reja. Kafshët Savana vijnë në jetë dhe rrotullohen rreth shkopit të tij prej druri ndërsa forma e saj është parashikuar në mur, dhe magjia me hijet fillon.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21 x 11 cm
  • Materiali: karton
  • Mosha +3 vjeç

2,700 L

1 stok

Kafshët Savana te Petites Merveilles nga Moulin Roty, për tregimin e tregimeve. 15 imazhe të prera të mbajtura me shul bronzi për të mbledhur pesë kafshë ose për të shpikur të reja. Kafshët Savana vijnë në jetë dhe rrotullohen rreth shkopit të tij prej druri ndërsa forma e saj është parashikuar në mur, dhe magjia me hijet fillon.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 21 x 11 cm
  • Materiali:  karton
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575677111177 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close