,

Kaleidoskopi

Moulin Roty
Availability:

81 stok


Kaleidoskopi | Një tub kartoni e zbukuruar me modele shumëngjyrëshe, të pajisura me një gotë zmadhuese në një skaj. Vendoseni në syrin tuaj dhe çdo gjë që shikoni, xhamin zmadhues dhe pasqyrat e vogla, brenda rriten dhe shumohen duke krijuar një radhitje të formave dhe ngjyrave të ndryshme.

Karakteritikat:

  • Ngjyra jeshile
  • Mosha +18 muajsh
  • Materiali prej kartoni

1,400 L

81 stok

Kaleidoskopi | Një tub kartoni e zbukuruar me modele shumëngjyrëshe, të pajisura me një gotë zmadhuese në një skaj. Vendoseni në syrin tuaj dhe çdo gjë që shikoni, xhamin zmadhues dhe pasqyrat e vogla, brenda rriten dhe shumohen duke krijuar një radhitje të formave dhe ngjyrave të ndryshme.

Karakteritikat:

  • Ngjyra jeshile
  • Mosha +18 muajsh
  • Materiali prej kartoni
SKU: 3575677110132 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close