Kalendari i shpërblimeve

EurekaKids
Availability:

5 stok


Kalendari i shpërblimeve është një mjet ideal për fëmijët që të motivojnë veten e tyre me ato aktivitete që duhet të forcohen ose mësohen. Përveç përfshirjes së rutinave të reja në jetën e tyre të përditshme, ata argëtohen ndërsa shikojnë përparimin dhe arritjet e tyre. Në këtë mënyrë ata fitojnë vetëbesim. I përshtatshëm nga mosha +3 vjeç.

2,500 L

5 stok

Kalendari i shpërblimeve është një mjet ideal për fëmijët që të motivojnë veten e tyre me ato aktivitete që duhet të forcohen ose mësohen. Përveç përfshirjes së rutinave të reja në jetën e tyre të përditshme, ata argëtohen ndërsa shikojnë përparimin dhe arritjet e tyre. Në këtë mënyrë ata fitojnë vetëbesim. I përshtatshëm nga mosha +3 vjeç.

SKU: 8435404811310 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close