,

Kalendari im

Plan Toys
Availability:

1 stok


Kalendari im është shumë i dobishëm do t’i mësojë fëmijët të lexojnë kohën, kalimin e stinëve dhe motin jashtë. Kalendari është i pajisur me një dërrasë të zezë me enë shkumësi (pa përfshirë) për të shkruar datën, kohën që bën ose çfarëdo që preferon fëmija.I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç.

 

5,100 L

1 stok

Kalendari im është shumë i dobishëm do t’i mësojë fëmijët të lexojnë kohën, kalimin e stinëve dhe motin jashtë. Kalendari është i pajisur me një dërrasë të zezë me enë shkumësi (pa përfshirë) për të shkruar datën, kohën që bën ose çfarëdo që preferon fëmija.I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç.

 

SKU: 8854740053596 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 28 × 12.5 × 11.5 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close