Sold out!
, , ,

Kali lëkundës

Djeco
Availability:

S’ka stok


Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +12 mujash, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me të verdhën. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë dhe me lartësi prej 26 cm.

Karakteristikat:

 • Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike.
 • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
 • Vogëlushët do ta adhurojnë
 • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
 • Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë
 • Vjen i paketuar bashkë me udhëzimet montuese
 • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 47 x 64 cm

9,900 L

Sold out!

Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +12 mujash, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me të verdhën. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë dhe me lartësi prej 26 cm.

Karakteristikat:

 • Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike.
 • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
 • Vogëlushët do ta adhurojnë
 • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
 • Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë
 • Vjen i paketuar bashkë me udhëzimet montuese
 • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +12 muajsh
 • Përmasat: 47 x 64 cm
Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close