Kali pellushit

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Kali pellushit, një kal i bukur i zi veshur me xhins të trashë dhe një këmishë me vija. Lucien, një lodër e butë, që mban syze blu, një orë, një tatuazh në krah dhe lapsa në xhep. Shoku elegant dhe origjinal, perfekt për tu argëtuar dhe për të ëndërruar me të.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 53 cm.
  • Materialet: pambuku.
  • Mosha 0+ muaj

7,700 L

3 stok

Kali pellushit, një kal i bukur i zi veshur me xhins të trashë dhe një këmishë me vija. Lucien, një lodër e butë, që mban syze blu, një orë, një tatuazh në krah dhe lapsa në xhep. Shoku elegant dhe origjinal, perfekt për tu argëtuar dhe për të ëndërruar me të.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 53 cm.
  • Materialet: pambuku.
  • Mosha 0+ muaj
Marka

SHPORTA NË BEE

close