, , , ,

Kalimba

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Zbuloni instrumentin Kalimba nga koleksioni Le voyage d’Olga të Moulin Roty, një instrument muzikor prej druri dhe metali për tu luajtur me gishtat. Një instrument goditjeje me ngjyra të bukura që do të jetë një dhuratë e shkëlqyer për adhuruesit e vegjël të muzikës. Me pllakat e tij metalike, ky isntrument lëshon tinguj harmonikë pavarësisht moshës ose nivelit të lojtarit. Lodër aktiviteti që zhvillon ritmin, aftësitë motorike dhe zgjimin unit muzikor tek të vegjlit.

Karakteristikat:

 • Instrument muzikor prej druri dhe metali për tu luajtur me gishtat
 • Dhuratë e shkëlqyer për adhuruesit e vegjël të muzikës
 • Ky isntrument lëshon tinguj harmonikë
 • Zhvillon ritmin, aftësitë motorike dhe zgjimin unit muzikor tek të vegjlit

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 13 x 14 cm

 

3,800 L

2 stok

Zbuloni instrumentin Kalimba nga koleksioni Le voyage d’Olga të Moulin Roty, një instrument muzikor prej druri dhe metali për tu luajtur me gishtat. Një instrument goditjeje me ngjyra të bukura që do të jetë një dhuratë e shkëlqyer për adhuruesit e vegjël të muzikës. Me pllakat e tij metalike, ky isntrument lëshon tinguj harmonikë pavarësisht moshës ose nivelit të lojtarit. Lodër aktiviteti që zhvillon ritmin, aftësitë motorike dhe zgjimin unit muzikor tek të vegjlit.

Karakteristikat:

 • Instrument muzikor prej druri dhe metali për tu luajtur me gishtat
 • Dhuratë e shkëlqyer për adhuruesit e vegjël të muzikës
 • Ky isntrument lëshon tinguj harmonikë
 • Zhvillon ritmin, aftësitë motorike dhe zgjimin unit muzikor tek të vegjlit

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 13 x 14 cm

 

Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close