Kamelia hipopotami

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kamelia hipopotami, një mike e re për të luajtur, për të shkuar me aventura dhe për të dekoruar dhomën. Kjo është Kamelia hipopotami me gëzofin e saj të butë, e cila ka veshur një tutu rozë që e do vallëzimin!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30 cm.
  • Materialet: pambuku.
  • I pershtatshem +10 muajsh.

3,500 L

1 stok

Kamelia hipopotami, një mike e re për të luajtur, për të shkuar me aventura dhe për të dekoruar dhomën. Kjo është Kamelia hipopotami me gëzofin e saj të butë, e cila ka veshur një tutu rozë që e do vallëzimin!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 30 cm.
  • Materialet: pambuku.
  • I pershtatshem +10 muajsh.
Marka

SHPORTA NË BEE

close