Kamion ushqimor

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Ka shumë hapësirë ​​për të ushqyer imagjinatën në këtë kamion dedikuar ushqimit! Kjo lojë lejon që fëmijët të shërbejnë Barbecue nga njëra anë dhe akullore nga ana tjetër.

18,000 L

7 stok

Kamion ushqimor | Ka shumë hapësirë ​​për të ushqyer imagjinatën në këtë kamion dedikuar ushqimit! Kjo lojë lejon që fëmijët të shërbejnë Barbecue nga njëra anë dhe akullore nga ana tjetër. Pjesa e jashtme e kamionit është e mbuluar me ngjyra të gjalla, tepër të hollësishme. Kjo hapësirë ​​unike e lojërave është e mbushur me detaje, të tilla si një timon që rrotullohet, një altoparlant në krye, një rezervuar gazi për mbushjet, dritaret e shërbimit nga të dy anët. Ajo madje vjen me menu, dhe një dërrasë për të reklamuar krijimet e kuzhinierëve të vegjël! 

SKU: 000772155106 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close