,

Kamioni i alfabetit

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Kamioni i alfabetit | Blloqet prej druri të gërmave janë gati të përdoren! Një ngarkesë prej 28 blloqesh prej alfabeti prej druri (që përmbajnë shkronja të mëdha dhe të vogla) rri në rimorkion e kamionit prej druri. Rrokullisni atë, zhbllokoni blloqet, bëni një kullë, ndërtoni një kështjellë ose shqiptoni emrin tuaj!

Thjesht vendosni blloqet ABC mbi rimorkio dhe imagjinoni aventura të mahnitshme në rrugë! Kjo lojë është e dobishme për koordinimin e syve me duart, njohjen e tingujve me shkronja dhe imagjinatën.

3,100 L

2 stok

Kamioni i alfabetit | Blloqet prej druri të gërmave janë gati të përdoren! Një ngarkesë prej 28 blloqesh prej alfabeti prej druri (që përmbajnë shkronja të mëdha dhe të vogla) rri në rimorkion e kamionit prej druri. Rrokullisni atë, zhbllokoni blloqet, bëni një kullë, ndërtoni një kështjellë ose shqiptoni emrin tuaj!

Thjesht vendosni blloqet ABC mbi rimorkio dhe imagjinoni aventura të mahnitshme në rrugë! Kjo lojë është e dobishme për koordinimin e syve me duart, njohjen e tingujve me shkronja dhe imagjinatën.

SKU: 000772151757 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close