Sold out!
, ,

Kamioni transportues

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kamioni transportues gjigand vjen i pajisur me gjashtë vetura unike dhe mundësi të pakufizuara të lojës!Uleni kuvertën e sipërme për të lejuar që flota e makinave të garës të zbresi nga kamioni dhe të garojnë. Por pyesni ndonjë fëmijë se çfarë është kaq e shkëlqyeshme për këtë kamion të madh plot me makina garash dhe ata do t’ju japin një përgjigje edhe më të mirë: Eshtë e madhe (2.5 metra kur zgjatet) dhe super e lezetshme!

4,900 L

Sold out!

Kamioni transportues gjigand vjen i pajisur me gjashtë vetura unike dhe mundësi të pakufizuara të lojës!Uleni kuvertën e sipërme për të lejuar që flota e makinave të garës të zbresi nga kamioni dhe të garojnë. Por pyesni ndonjë fëmijë se çfarë është kaq e shkëlqyeshme për këtë kamion të madh plot me makina garash dhe ata do t’ju japin një përgjigje edhe më të mirë: Eshtë e madhe (2.5 metra kur zgjatet) dhe super e lezetshme!

SKU: 000772140966 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close