Kamioni

Plan Toys
Availability:

3 stok


Kamioni | Fëmijët mund të marrin përsipër çdo projekt ndërtimi me këtë kamion të fortë. Kova mund të ngrihet dhe ngjitet nga një levë e thjeshtë pranë sediljes së shoferit. Goma të mëdha të trasha me një shkelje të rëndë që i japin asaj pamjen e një kamioni të vërtetë.

18,800 L

3 stok

Kamioni | Fëmijët mund të marrin përsipër çdo projekt ndërtimi me këtë kamion të fortë. Kova mund të ngrihet dhe ngjitet nga një levë e thjeshtë pranë sediljes së shoferit. Goma të mëdha të trasha me një shkelje të rëndë që i japin asaj pamjen e një kamioni të vërtetë.

SKU: 8854740061256 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close