, , ,

Kanatjere për djem set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Kanatjere për djem set-3 copë nga 2 deri në 12 vjeç. Përmban 3 kanatjere të thurrura. Produkt i çertifikuar me Standardin 100 % nga etiketa Oeko-Tex, duke garantuar që është i butë për lëkurën. Ky produkt ka etiketën Oeko-Tex Standard 100. Kjo etiketë tejkalon standardet kombëtare dhe ndërkombëtare duke kryer kontrolle të rregullta për të garantuar sigurinë e secilës pjesë të veshjes (vetë fibra, ngjyrat dhe dekorimi, si dhe butonat, mbërthecat dhe zinxhirët). Duke kontrolluar të gjitha fazat e procesit të prodhimit. Petit Bateau është gjithmonë në anën e brezave të ardhshëm!

Karakteristikat:

  • Prerje kontrastuese e qafës
  • Seti vjen në një kuti shumëngjyrëshe
  • Petit Bateau garanton që produktet e tij të jenë plotësisht të sigurta.
  • 100% pambuk
  • Mosha 2-12 vjeç

5,200 L

Pastroje zgjedhjen
Marka

Mosha

10 vjeç, 12 vjeç, 2 vjeç, 4 vjeç, 6 vjeç, 8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close