Kanavacë indiane

EurekaKids
Availability:

4 stok


Kanavacë indiane | Me këtë set krijues, të vegjlit mund të pikturojnë një kanavacë të bukur të një vajze indiane me 6 pikturat e përfshira. Është ideale për imagjinatën tuaj ndërsa praktikoni aftësinë dhe saktësinë tuaj.

Karakteristikat:

  • Përfshin 6 bojëra: të kuqe, të verdhë, blu, të zeza, të bardha dhe jeshile.
  • Perfekte të eksperimentoni me ngjyrat dhe të mësoni t’i përzieni ato.
  • Përmasat e pketim: 24,2cm (Lartësia) x 20cm (Gjerësia) x 2cm (Gjatësia)
  • Mosha: +4 vjeç.

1,400 L

4 stok

Kanavacë indiane | Me këtë set krijues, të vegjlit mund të pikturojnë një kanavacë të bukur të një vajze indiane me 6 pikturat e përfshira. Është ideale për imagjinatën tuaj ndërsa praktikoni aftësinë dhe saktësinë tuaj.

Karakteristikat:

  • Përfshin 6 bojëra: të kuqe, të verdhë, blu, të zeza, të bardha dhe jeshile.
  • Perfekte të eksperimentoni me ngjyrat dhe të mësoni t’i përzieni ato.
  • Përmasat e pketim: 24,2cm (Lartësia) x 20cm (Gjerësia) x 2cm (Gjatësia)
  • Mosha: +4 vjeç.

SKU: 8435404815622 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close