Sold out!
,

Kangur – Mesh Gri

BabyBjorn
Availability:

S’ka stok


Kanguri Babybjorn Mesh- Gri mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. Gjithashtu materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje.

Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

Karakteristikat:

 • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
 • I butë dhe fleksibël
 • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
 • Mbështetësja kokës e rregullueshme
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
 • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
 • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

Të dhëna teknike:

 • Pesha minimale: 3.5 kg
 • Gjatësia minimale: 53 cm
 • Pesha maksimale: 15 kg
 • Gjatësia maksimale: 100 cm
 • Përbërë nga material rrjetë
 • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë

29,400 L

Sold out!

Kanguri Babybjorn Mesh- Gri mund të përdoret nga të porsalindurit deri për fëmijët e moshës 3- vjeçare. Ka një rrip që lidhet në mes dhe dy tek shpatullat, të cilat të kombinuara sëbashku shpërndajnë peshën e fëmijës në mënyrë të tillë që të mos krijojë lodhje dhe të jetë sa më komod. Kanguri BabyBjorn është ergonomik dhe i butë, një zgjedhje e zgjuar që do bëjë të mundur shtimin e afrimitetit prind-fëmijë që në ditët e para. Gjithashtu materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje.

Materiali fleksibël bën të mundur që ju të ndjeni që fëmija juaj është pranë jush dhe që po qëndron në një mënyrë natyrale. Ju mund të zgjidhni si dëshironi ta mbanin fëmijën tuaj, në kraharor duke parë nga ju, në kraharor duke parë në të njëjtin drejtim me ju, apo në shpinë (fëmijët deri në 5 muajsh duhet të vendosen përballë jush). Mbështetësja e kokës është e pozicionueshme në mënyrë të tillë që fëmija juaj të jetë i sigurt deri në fazën që janë të aftë të mbajnë  vetë trupin drejtë. Gjithashtu ju mund ta hapni mbështetësen e kokës dhe gjatë kohës që fëmija juaj po fle.

Karakteristikat:

 • I përshtatshëm nga të porsalindurit deri më 3- vjeç
 • I butë dhe fleksibël
 • Materiali rrjetë mundëson ajrosje më të mirë dhe mos djersitje
 • Mbështetësja kokës e rregullueshme
 • Pesha shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme
 • Pozicionim mbajtës me tre pozicione të ndryshme
 • Mundësi rregullimi për përmasat mbajtëse

Të dhëna teknike:

 • Pesha minimale: 3.5 kg
 • Gjatësia minimale: 53 cm
 • Pesha maksimale: 15 kg
 • Gjatësia maksimale: 100 cm
 • Përbërë nga material rrjetë
 • Lahet në lavatriҫe me 40 gradë
Kategori: ,
Marka

Ngjyra

Gri

Materiali

Rrjetë

SHPORTA NË BEE

close