Kanguri

Plan Toys
Availability:

6 stok


Kanguri | I shkëlqyeshëm për inkurajimin e aktiviteteve praktike ndërsa zhvillon ekuilibrin dhe koordinimin dypalësh. Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë dhe të veshura me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

5,500 L

6 stok

Kanguri | I shkëlqyeshëm për inkurajimin e aktiviteteve praktike ndërsa zhvillon ekuilibrin dhe koordinimin dypalësh. Ndërtuar nga druri i ricikluar pa kimikate, i tharë me furrë dhe të veshura me ngjyra jo toksike, me bazë uji.

SKU: 8854740057006 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close