Kantieri

Moulin Roty
Availability:

6 stok


Kantieri | Set i përbërë nga 23 pllaka druri me temë kantieri – 2 tampona (të kuqe dhe blu) – poster nga Moulin Roty. Kutia e kuqe që përmban gjithçka që ju nevojitet për të hartuar vizatimet tuaja në oborr! Frymëzohuni nga këshillat për posterin ose merrni imagjinatën tuaj jashtë terrenit! Kutia gjithashtu përmban 2 tampona (të kuqe dhe blu) për të dalluar pjesët e ndryshme të oborrit tuaj ose krijimeve të tjera.

Përmbajtja & Karakteristikat:

  • 23 pllaka druri
  • 1 tampon i kuq dhe blu
  • 1 poster
  • Madhësia: afërsisht 6 x 15,5 x 21,5 cm.

5,800 L

6 stok

Kantieri | Set i përbërë nga 23 pllaka druri me temë kantieri – 2 tampona (të kuqe dhe blu) – poster  nga Moulin Roty. Kutia e kuqe që përmban gjithçka që ju nevojitet për të hartuar vizatimet tuaja në oborr! Frymëzohuni nga këshillat për posterin ose merrni imagjinatën tuaj jashtë terrenit! Kutia gjithashtu përmban 2 tampona (të kuqe dhe blu) për të dalluar pjesët e ndryshme të oborrit tuaj ose krijimeve të tjera.

Përmbajtja & Karakteristikat:

  • 23 pllaka druri
  • 1 tampon i kuq dhe blu
  • 1 poster
  • Madhësia: afërsisht 6 x 15,5 x 21,5 cm.
SKU: 3575677204022 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close