, ,

Kapele uniseks blu për bebe 24- 36 muajsh

Availability:

3 stok


Kapele uniseks për bebe, ngjyrë blu, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 24- 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Bërë nga materili prej pambuku
 • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
 • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: Blu
 • Materiali: 100% pambuk
 • Mosha: 24- 36 muajsh

3,400 L

3 stok

Kapele uniseks për bebe, ngjyrë blu, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 24- 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Bërë nga materili prej pambuku
 • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
 • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: Blu
 • Materiali: 100% pambuk
 • Mosha: 24- 36 muajsh
Gjinia

Uniseks

Ngjyra

Blu

Mosha

24- 36 muajsh

SHPORTA NË BEE

close