Sold out!
, ,

Kapele uniseks e bardhë për bebe 12- 18 muajsh

Availability:

S’ka stok


Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 12- 18 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Bërë nga materili prej pambuku
 • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
 • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: E bardhë
 • Materiali: 100% pambuk
 • Mosha: 12- 18 muajsh

3,400 L

Sold out!

Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 12- 18 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

Karakteristikat:

 • Bërë nga materili prej pambuku
 • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
 • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: E bardhë
 • Materiali: 100% pambuk
 • Mosha: 12- 18 muajsh
Gjinia

Uniseks

Mosha

12- 18 muajsh

Ngjyra

E bardhë

SHPORTA NË BEE

close