,

Kapuç- It started with a kiss

BamBam
Availability:

7 stok


Kapuç- It started with a kiss për fëmijë i markës BamBam. Kapuç elegant me një mbishkrim mbi të dhe është ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj! Kapuçi është bërë prej materiali me cilësi të lartë që ofron butësi dhe rehati.

Karakteristikat:

 • Me mbishkrimin “It started with a kiss”
 • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
 • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
 • Materiali prej pambuku cilësor

Të dhënat teknike:

 • Perimetri i kokës: 13 cm
 • Lahet në 30 °
 • Mosha: 0-3 muajsh

1,800 L

7 stok

Kapuç- It started with a kiss për fëmijë i markës BamBam. Kapuç elegant me një mbishkrim mbi të dhe është ideal për muajt e parë të vogëlushëve tuaj! Kapuçi është bërë prej materiali me cilësi të lartë që ofron butësi dhe rehati.

Karakteristikat:

 • Me mbishkrimin “It started with a kiss”
 • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
 • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
 • Materiali prej pambuku cilësor

Të dhënat teknike:

 • Perimetri i kokës: 13 cm
 • Lahet në 30 °
 • Mosha: 0-3 muajsh
Marka

Mosha

0- 3 muajsh

Ngjyra

E bardhë

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close