,

Kapuç me pompon

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Kapuç  i thurur me një pompon, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
 • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
 • Mban ngrohtë gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,700 L

Pastroje zgjedhjen

Kapuç  i thurur me një pompon, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
 • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
 • Mban ngrohtë gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

6-8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close