, ,

Kapuç me pompon të shëndritshëm

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Kapuç  i thurur me një pompon me fibra reflektuese, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Më të adhurueshëm e bëjnë pomponët reflektues në errësirë.

Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,700 L

Pastroje zgjedhjen

Kapuç  i thurur me një pompon me fibra reflektuese, për ti mbajtur ngrohtë fëmijët gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Më të adhurueshëm e bëjnë pomponët reflektues në errësirë.

Karakteristikat:

  • I bërë nga materiale 50% Akrilik 50% Pambuk
  • Ndërsa materiali i brendshëm 100% Poliester
  • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
  • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

3- 4 vjeç, 6-8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close