, ,

Kapuç për fëmijë masa 38- Ecru

Wooly Organic
Availability:

6 stok


Kapuç për fëmijë me veshë të bërë nga pambuku organik. Përshtatet në mënyrë të përkryer në kokë për të mbrojtur veshët. Është bërë nga një shtresë e dyfishtë pambuku, është e ngrohtë, por nuk shkakton mbinxehje, sepse materiali lejon ajrosjen. Materialet natyrore nga të cilat janë bërë, pambuku organik, garantojnë qëndrueshmëri, cilësi të lartë dhe siguri për lëkurën delikate të një fëmije.

Karakteristikat:

 • Paketimi e bën të jetë një dhuratë e përsosur
 • Ngjyrat në dispozicion: bezhë dhe ecru
 • E bërë 100% prej pambuku,  pa përdorimin e plehrave toksike dhe pesticideve (çertifikatë GOTS).
 • Kartoni i certifikuar nga FSC
 • Mban ngrohtë edhe veshët, por nuk krijon mbinxehje
 • Material që ajroset
 • Nuk irriton as lëkurat më delikate

Të dhëna teknike:

 • Masa: 38
 • Ngjyra: Ecru

3,400 L

6 stok

Kapuç për fëmijë me veshë të bërë nga pambuku organik. Përshtatet në mënyrë të përkryer në kokë për të mbrojtur veshët. Është bërë nga një shtresë e dyfishtë pambuku, është e ngrohtë, por nuk shkakton mbinxehje, sepse materiali lejon ajrosjen. Materialet natyrore nga të cilat janë bërë, pambuku organik, garantojnë qëndrueshmëri, cilësi të lartë dhe siguri për lëkurën delikate të një fëmije.

Karakteristikat:

 • Paketimi e bën të jetë një dhuratë e përsosur
 • Ngjyrat në dispozicion: bezhë dhe ecru
 • E bërë 100% prej pambuku,  pa përdorimin e plehrave toksike dhe pesticideve (çertifikatë GOTS).
 • Kartoni i certifikuar nga FSC
 • Mban ngrohtë edhe veshët, por nuk krijon mbinxehje
 • Material që ajroset
 • Nuk irriton as lëkurat më delikate

Të dhëna teknike:

 • Masa: 38
 • Ngjyra: Ecru
SKU: 4751020831551 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Gjinia

Uniseks

Masa

38

Ngjyra

Ecru

SHPORTA NË BEE

close