, ,

Kapuç për vajza

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Kapuç për vajza, për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 49% lesh, 49% akrilik, 1% fibër metali, 1% poliamid
 • Ndërsa materiali i brendshëm 100% poliestër
 • Mban vogëlushët gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,700 L

Pastroje zgjedhjen

Kapuç për vajza, për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 49% lesh, 49% akrilik, 1% fibër metali, 1% poliamid
 • Ndërsa materiali i brendshëm 100% poliestër
 • Mban ngrohtë gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

3- 4 vjeç, 6-8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close