,

Kapuç për vogëlushët

Trixie
Availability:

1 stok


Kapuçi për vogëlushët- Powder Stripes është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër

3,200 L

1 stok

Kapuçi për vogëlushët- Powder Stripes është perfekt për të porsalindurit në muajt e parë. Kapuçi do ti ofrojë ngrohtësi, butësi dhe mbrojtje nga temperaturat e ulta, por edhe një pamje akoma më të bukur të të vegjëlve.  Është i bërë nga material me cilësi të lartë dhe nuk irriton lëkurën e të vegjëlve, madje edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

  • Kapuçi ofron butësi dhe rehati për vogëlushët
  • Mban ngrohtësi gjatë lëvizjeve
  • Materiali prej pambuku cilësor

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk, në brendësi poliestër
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close