,

Kapuç pompom me fije lurex

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Kapuç për vajza i thurur me fije lurex, është ideal për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve. Kapuçi është i punuar me shtiza.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 49% lesh 49% akrilik 1% fije metalike 1% rreshtim poliamid 100% poliestër
 • Është i punuar me shtiza  dhe me fije lurex
 • Mban ngrohtë  gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,400 L

Pastroje zgjedhjen

Kapuç për vajza i thurur me fije lurex, është ideal për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Kapuçi përveç materialit dhe pomponëve, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve. Ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me veshjet e fëmijëve. Kapuçi është i punuar me shtiza.

Karakteristikat:

 • I bërë nga materiale 49% lesh 49% akrilik 1% fije metalike 1% rreshtim poliamid 100% poliestër
 • Është i punuar me shtiza  dhe me fije lurex
 • Mban ngrohtë gjatë ditëve të ftohta
 • Përveç materialit dhe xhufkës në krye, mbulon mirë edhe pjesën e veshëve

Këshilla:

 • Larje në cikël delikat 30 ° C
 • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

6-8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close