Karrige e lartë Stokke® Clikk™

Stokke
Availability:

2 stok


Karrige e lartë Stokke® Clikk™ është projektuar për të ndihmuar të gjithë prindërit e rinj në 6 muajt e parë të ardhjes në jetë të vogëlushëve të tyre. Ky produkt është arritur pas konsultimeve se se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme gjatë vakteve familjare për prindërit. Stokke® Clikk ™ është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në një zgjidhje! Do të jeni në gjendje të shijoni kohën e ushqyerjes me foshnjën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të rregullt, me një karrige të lartë me një dizajn unik dhe minimal. Dhe mbi të gjitha e thjeshtë për t’u përdorur.

Çfarë e bën kaq të vyer:

 • Përfshin gjithçka që ju nevojitet: karrige e lartë, tabaka dhe rrip sigurimi
 • Montohet shpejt
 • E lehtë në peshë, për tu lëvizur
 • Pastrohet lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
 • Rripi është i lehtë për tu shkëputur dhe lahet në lavatriçe
 • Rrip sigurie me pesë pika
 • Çertifikuar, testuar dhe aprovuar nga JPMA
 • Çertifikuar GS Intertek
 • Nuk përmban asnjë substancë të dëmshme
 • Çertifikuar nga FSC®, këmbët e karriges janë prodhuar nga dru ahu (Made in EU)
 • Ofron rehati maksimale
 • Projektuar ergonomikisht për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç
 • Tre konfigurime për ulëse optimale në çdo moshë
 • Pllakë mbështetëse për këmbët,  e rdisponueshme në dy pozicione
 • Jastëk opsional për t’i dhënë butësi dhe rehati më të madhe

26,000 L

Pastroje zgjedhjen

Karrige e lartë Stokke® Clikk™ është projektuar për të ndihmuar të gjithë prindërit e rinj në 6 muajt e parë të ardhjes në jetë të vogëlushëve të tyre. Ky produkt është arritur pas konsultimeve se se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme gjatë vakteve familjare për prindërit. Stokke® Clikk ™ është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në një zgjidhje! Do të jeni në gjendje të shijoni kohën e ushqyerjes me foshnjën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të rregullt, me një karrige të lartë me një dizajn unik dhe minimal. Dhe mbi të gjitha e thjeshtë për t’u përdorur.

Çfarë e bën kaq të vyer:

 • Përfshin gjithçka që ju nevojitet: karrige e lartë, tabaka dhe rrip sigurimi
 • Montohet shpejt
 • E lehtë në peshë, për tu lëvizur
 • Pastrohet lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
 • Rripi është i lehtë për tu shkëputur dhe lahet në lavatriçe
 • Rrip sigurie me pesë pika
 • Çertifikuar, testuar dhe aprovuar nga JPMA
 • Çertifikuar GS Intertek
 • Nuk përmban asnjë substancë të dëmshme
 • Çertifikuar nga FSC®, këmbët e karriges janë prodhuar nga dru ahu (Made in EU)
 • Ofron rehati maksimale
 • Projektuar ergonomikisht për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç
 • Tre konfigurime për ulëse optimale në çdo moshë
 • Pllakë mbështetëse për këmbët,  e rdisponueshme në dy pozicione
 • Jastëk opsional për t’i dhënë butësi dhe rehati më të madhe
SKU: N/A Kategori:
Marka

Ngjyra

E bardhë, Gri, Jeshile pastel, Koral

SHPORTA NË BEE

close