,

Karrige Lulu

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Karrigia e fëmijëve, Lulu është e bërë nga material prej druri të fortë. Karrigia vjen me një motiv maceje dhe me ngjyrë portokalli.  Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë.  Madhësia e saj është përshtatur enkas për fëmijët dhe është ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches, tavolinë dhe karrige.

Karakteristikat:

 • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të lagur
 • Është me motiv macjeje ngjyrë portokalli
 • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
 • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches
 • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
 • Materiali: Dru dhe MDF
 • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

10,400 L

1 stok

Karrigia e fëmijëve, Lulu është e bërë nga material prej druri të fortë. Karrigia vjen me një motiv maceje dhe me ngjyrë portokalli.  Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë.  Madhësia e saj është përshtatur enkas për fëmijët dhe është ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches, tavolinë dhe karrige.

Karakteristikat:

 • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të lagur
 • Është me motiv macjeje ngjyrë portokalli
 • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
 • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches
 • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
 • Materiali: Dru dhe MDF
 • E përshtatshme për moshat +3 vjeç
Marka

Ngjyra

Portokalli

SHPORTA NË BEE

close