Karrige Tripp Trapp- Storm Grey

Stokke
Availability:

1 stok


Karrigia që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Karrigia Tripp Trapp është një karrige revolucionare, e dizenjuar nga Peter Opsvik, i cili zhvilloi kategorinë e karrigeve për fëmijë që në vitin 1972. Karrigia Tripp Trapp i përshtatet ҫdo lloj kategorie tavoline, për të bërë të mundur mbledhjen e të gjithë familjes në tryezën tuaj të dashur dhe në “zemër” të saj të jetë vogëlushi juaj. Dizajni inteligjent i karriges lejon rregullimin e vendosjes së uljes së karriges në drejtim vertikal (lartësi), si dhe atë horizontal (thellësinë), për ti dhënë liri në lëvizje fëmijës. Gjithashtu opsioni i rregullimit të lartësisë së këmbëve i shton komoditetin e qëndrimit në karrige.

Karakteristikat:

 • Fëmija juaj mund të ulet pranë jush në tavolinë, për të shijuar vaktet së bashku me pjestarët e tjerë të familjes
 • Dizajni i saj karakteristik klasik nuk do të stonojë me arredimin
 • Modifikimi unik i uljes dhe i këmbëve
 • Siguron mbështetje për shpinën dhe këmbët për ҫdo moshë ​
 • Konstruksion me dru ahu
 • Variacion ngjyrash që mund të përshtaten me çdo dekor apo mobilim

Të dhëna teknike:

 • Mund të mbajë deri në 136 kg peshë
 • Përmasat: 49 x 79 x 46 cm ​

26,000 L

1 stok

Karrigia që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

Karrigia Tripp Trapp është një karrige revolucionare, e dizenjuar nga Peter Opsvik, i cili zhvilloi kategorinë e karrigeve për fëmijë që në vitin 1972. Karrigia Tripp Trapp i përshtatet ҫdo lloj kategorie tavoline, për të bërë të mundur mbledhjen e të gjithë familjes në tryezën tuaj të dashur dhe në “zemër” të saj të jetë vogëlushi juaj. Dizajni inteligjent i karriges lejon rregullimin e vendosjes së uljes së karriges në drejtim vertikal (lartësi), si dhe atë horizontal (thellësinë), për ti dhënë liri në lëvizje fëmijës. Gjithashtu opsioni i rregullimit të lartësisë së këmbëve i shton komoditetin e qëndrimit në karrige.

Karakteristikat:

 • Fëmija juaj mund të ulet pranë jush në tavolinë, për të shijuar vaktet së bashku me pjestarët e tjerë të familjes
 • Dizajni i saj karakteristik klasik nuk do të stonojë me arredimin
 • Modifikimi unik i uljes dhe i këmbëve
 • Siguron mbështetje për shpinën dhe këmbët për ҫdo moshë ​
 • Konstruksion me dru ahu
 • Variacion ngjyrash që mund të përshtaten me çdo dekor apo mobilim

Të dhëna teknike:

 • Mund të mbajë deri në 136 kg peshë
 • Përmasat: 49 x 79 x 46 cm ​
Marka

SHPORTA NË BEE

close