,

Karroca blerjeve lodër

Plan Toys
Availability:

1 stok


Bëhuni gati për një eksperiencë blerjeje unike, me karrocën e blerjes lodër, e bërë e gjitha prej druri. Është modeluar me dizajn sikurse karrocat reale të blerjeve. Përmban një bazë të fortë, rrota të përforcuara gome dhe një ndarje mjaft të madhe për të vendosur gjërat e fëmijës suaj.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të imitojnë eksperiencën e blerjes
 • Perfekte për tu përdorur edhe si mbajtës aksesorësh ose lodrash
 • Ka bazë të fortë prej druri dhe rrota të përforëcuara gome

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 61.72 x 78.74 x 101.85 cm
 • Materialet: Dry, gomë dhe metal

13,800 L

1 stok

Bëhuni gati për një eksperiencë blerjeje unike, me karrocën e blerjes lodër, e bërë e gjitha prej druri. Është modeluar me dizajn sikurse karrocat reale të blerjeve. Përmban një bazë të fortë, rrota të përforcuara gome dhe një ndarje mjaft të madhe për të vendosur gjërat e fëmijës suaj.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Vogëlushët mund të imitojnë eksperiencën e blerjes
 • Perfekte për tu përdorur edhe si mbajtës aksesorësh ose lodrash
 • Ka bazë të fortë prej druri dhe rrota të përforëcuara gome

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 61.72 x 78.74 x 101.85 cm
 • Materialet: Dry, gomë dhe metal
SKU: 8854740034816 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close