,

Karroca e aktiviteteve

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Karroca e aktiviteteve | Kjo shportë e fortë, blloqe druri përmban 30 blloqe druri të ngurta me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash për njohje të thjeshta ose aktivitete që përputhen, grumbullojnë dhe rendisin. Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë me vite!

3,400 L

2 stok

Karroca e aktiviteteve |  Kjo shportë e fortë, blloqe druri përmban 30 blloqe druri të ngurta me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash për njohje të thjeshta ose aktivitete që përputhen, grumbullojnë dhe rendisin. Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë me vite!

SKU: 000772111690 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close