, ,

Karroca e akullorës

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Karroca e akullores do të adhurohet nga fëmijët, sepse vetë akulloren e adhurojnë. Karroca lodër vjen me stilin Barrow dhe me ngjyra shumë të bukura, e punuar në material druri. Kjo karroce lodër i kthen pak mbas në kohës duke i bërë nostalgjik edhe prindërit. Aksesorët janë pothuajse realistë që nga mbajtësja e ftohtë e shijeve të akulloreve deri tek kaushët magnetikë mbajtës. Rrotat mundësojnë lëvizje dhe përshtatje në çdo kënd. Karroca e akullores është një ide e bukur dhe e veçantë dhurate.

Karakteristikat:

 • Karrocë akulloreje me rrota të lëvizshme
 • Përfshin një ndarje të ftohtë me hapje dhe 2 akullore
 • E bërë nga druri i qëndrueshëm
 • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
 • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
 • Frymëzon lojën krijuese imagjinative
 • Një lodër e mrekullueshme për të luajtur me role për të ndihmuar të mësuarit

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 68.5 x 32.5 x 114 cm

38,900 L

1 stok

Karroca e akullores do të adhurohet nga fëmijët, sepse vetë akulloren e adhurojnë. Karroca lodër vjen me stilin Barrow dhe me ngjyra shumë të bukura, e punuar në material druri. Kjo karroce lodër i kthen pak mbas në kohës duke i bërë nostalgjik edhe prindërit. Aksesorët janë pothuajse realistë që nga mbajtësja e ftohtë e shijeve të akulloreve deri tek kaushët magnetikë mbajtës. Rrotat mundësojnë lëvizje dhe përshtatje në çdo kënd. Karroca e akullores është një ide e bukur dhe e veçantë dhurate.

Karakteristikat:

 • Karrocë akulloreje me rrota të lëvizshme
 • Përfshin një ndarje të ftohtë me hapje dhe 2 akullore
 • E bërë nga druri i qëndrueshëm
 • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
 • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
 • Frymëzon lojën krijuese imagjinative
 • Një lodër e mrekullueshme për të luajtur me role për të ndihmuar të mësuarit

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 68.5 x 32.5 x 114 cm
SKU: 5060023413275 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close