,

Karroca e ushqimeve

EurekaKids
Availability:

1 stok


A do të shkojmë në supermarket? Kjo karrocë për blerje duket si e vërtetë. Është ideale që të vegjlit të çojnë kukullat e tyre të preferuara në supermarket. Karroca ka kapacitetin për të mbështetur lodrat tuaja dhe për të qenë në gjendje të transportojë më shumë objekte.  Është super e lehtë në montim dhe transportim. Kjo karrocë është ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës
  • Karroca ka kapacitet për të mbajtur shumë aksesorë
  • Është e lehtë në montim dhe transportim

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: 57 x 31 x 43 cm

7,900 L

1 stok

A do të shkojmë në supermarket? Kjo karrocë për blerje duket si e vërtetë. Është ideale që të vegjlit të çojnë kukullat e tyre të preferuara në supermarket. Karroca ka kapacitetin për të mbështetur lodrat tuaja dhe për të qenë në gjendje të transportojë më shumë objekte.  Është super e lehtë në montim dhe transportim. Kjo karrocë është ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës.

Karakteristikat:

  • Ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës
  • Karroca ka kapacitet për të mbajtur shumë aksesorë
  • Është e lehtë në montim dhe transportim

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: 57 x 31 x 43 cm
SKU: 8435404818326 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close