Karroca Eezy S Twist+

Cybex

Karroca Eezy S Twist+ është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret nga 6 muaj deri në rreth 4 vjeç (17 kg). Eezy S Twist+ është krijuar për të bërë jetën më të lehtë për prindërit duke siguruar një shëtitje të rehatshme për foshnjat nga lindja deri në përafërsisht 4 vjeç.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër dinamikë, Eezy S Twist+ është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë shëtitës në diçka kompakte në dy sekonda. Në mbylljen e tij kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe është gjithashtu mjaft i vogël për tu miratuar si bagazh dore në aeroplanët.

Detaje:

  • Pesha: 7,7 kg

49,800 L

Karroca Eezy S Twist+ është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret nga 6 muaj deri në rreth 4 vjeç (17 kg). Eezy S Twist+ është krijuar për të bërë jetën më të lehtë për prindërit duke siguruar një shëtitje të rehatshme për foshnjat nga lindja deri në përafërsisht 4 vjeç.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër dinamikë, Eezy S Twist+ është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë shëtitës në diçka kompakte në dy sekonda. Në mbylljen e tij kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe është gjithashtu mjaft i vogël për tu miratuar si bagazh dore në aeroplanët.

Detaje:

  • Pesha: 7,7 kg

Video ilustruese

Marka

Mosha

Nga 6 muaj deri në 4 vjeç

Ngjyra

Bezhë, Blu, E kaltër, E zezë, Gri, Rozë

SHPORTA NË BEE

close