Karroca Eezy S Twist+ Black Frame- Magnolia Pink

Cybex

Karroca Eezy S Twist+ është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës duke filluar nga 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç, ose një peshe mbajtëse deri në 22 kg. Eezy S Twist+ është krijuar për tua bërë jetën më të lehtë  prindërve duke u siguruar një shëtitje të rehatshme për vogëlushët e tyre.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+ është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në diçka kompakte në vetëm dy sekonda. Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë. Me mbylljen kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion. Thjeshtë perfekte!

Karakteristikat:

 • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë
 • Është e lehtë dhe kompakte
 • Mund të komadohet lehtësisht dhe me një dorë
 • Mbyllet në mënyrë kompante në pak sekonda
 • Ofron karakteristika optimale të udhëtimit falë amortizimit me 4 rrota
 • Përballon çdo terren
 • Mund të ruhet lehtësisht kudo

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 7.7 kg
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

49,800 L

Karroca Eezy S Twist+ është e lehtë dhe kompakte, e krijuar për prindërit që duan të udhëtojnë. Përdoret për vogëlushët e moshës duke filluar nga 6 muajsh deri në rreth 4 vjeç, ose një peshe mbajtëse deri në 22 kg. Eezy S Twist+ është krijuar për tua bërë jetën më të lehtë  prindërve duke u siguruar një shëtitje të rehatshme për vogëlushët e tyre.

Me njërën dorë është e mundur të rrotullohet njësia e sediljes nga prindi ose drejtim i udhëtimit duke shtypur një buton të vetëm. Krijuar për prindër me jetë dinamike, Eezy S Twist+ është një karrocë e shkathët për qytetin dhe ofron karakteristika optimale të udhëtimit, nga amortizimi me 4 rrota për të përballur të gjitha terrenet. Mekanizmi i palosshëm me një dorë e kthen këtë karrocë në diçka kompakte në vetëm dy sekonda. Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë. Me mbylljen kompakte dhe vetë-mbështetëse, Eezy S Twist + mund të ruhet lehtësisht kudo dhe  gjithashtu njihet si bagazh dore për udhëtimet me avion. Thjeshtë perfekte!

Karakteristikat:

 • Mekanizëm rrotullimi i plotë 360 gradë
 • Është e lehtë dhe kompakte
 • Mund të komadohet lehtësisht dhe me një dorë
 • Mbyllet në mënyrë kompante në pak sekonda
 • Ofron karakteristika optimale të udhëtimit falë amortizimit me 4 rrota
 • Përballon çdo terren
 • Mund të ruhet lehtësisht kudo

Të dhënat teknike:

 • Pesha: 7.7 kg
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Mosha: Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç
Marka

Mosha

Nga 6 muajsh deri në 4 vjeç

Pesha

7.7 kg

Pesha mbajtëse

Deri në 22 kg

Ngjyrë

Magnolia Pink

SHPORTA NË BEE

close