Sold out!

Karrocë 1/2 Stokke® Xplory® V6

Stokke
Availability:

S’ka stok


Karrocë 1/2 Stokke® Xplory® V6 tani shfaqet në një botim të kufizuar! Versioni i Balance menjëherë dallohet falë ngjyrave të përdorura. Karroca vjen me një insert të frymëmarrjes për rehati optimale. Drita e integruar e diellit siguron që fëmija juaj mund të fle mirë dhe është i lehtë për t’u hequr me zinxhir. Shëtitësja e Stokke® Xplory® V6 Balance është në dispozicion në një botim të kufizuar, kështu që ju me të vërtetë keni një shëtitës unik.

Stokke® Xplory® V6 ka një kapuç lente shtesë të madhe që mund të zgjatet me anë të një zinxhiri. Pas këtij zinxhiri është gjithashtu një rrip shtesë i ventilimit të përpunuar në mënyrë që fëmija juaj të mos bëhet i ngopur ose shumë i nxehtë. Mbështetja e këmbëve dhe këmbëve i ofron fëmijës tuaj mbështetje optimale për një qëndrim të shëndetshëm.

Lehtësinë e përdorimit. Një nga avantazhet më të mëdha të shëtitësit Stokke® Xplory® V6 është sistemi i palosjes. Karrocë ka më pak pjesë të lirshme dhe më pak veprime janë të nevojshme për të palosur karrocë. Shufra e sigurisë e varur dhe e rrotullueshme është e lehtë për tu larguar, në mënyrë që ta vendosni me lehtësi fëmijën tuaj në vend.

Karakteristikat:

  • Pesha e shasisë: 8.8 kg
  • Pesha e sediljes: 4 kg
  • Dimensionet e shasisë me vend (gjatësia x lartësia x gjerësia): 75 – 102 x 89 – 123 x 56.5 cm
  • Dimensionet e shasisë së palosur me vendin në (gjatësi x lartësi x gjerësi): 105 x 47.5 x 51cm.
  • Kapaciteti maksimal i ruajtjes: 5 kg.

 

89,400 L

Sold out!

Karrocë 1/2 Stokke® Xplory® V6 tani shfaqet në një botim të kufizuar! Versioni i Balance menjëherë dallohet falë ngjyrave të përdorura. Karroca vjen me një insert të frymëmarrjes për rehati optimale. Drita e integruar e diellit siguron që fëmija juaj mund të fle mirë dhe është i lehtë për t’u hequr me zinxhir. Shëtitësja e Stokke® Xplory® V6 Balance është në dispozicion në një botim të kufizuar, kështu që ju me të vërtetë keni një shëtitës unik.

Stokke® Xplory® V6 ka një kapuç lente shtesë të madhe që mund të zgjatet me anë të një zinxhiri. Pas këtij zinxhiri është gjithashtu një rrip shtesë i ventilimit të përpunuar në mënyrë që fëmija juaj të mos bëhet i ngopur ose shumë i nxehtë. Mbështetja e këmbëve dhe këmbëve i ofron fëmijës tuaj mbështetje optimale për një qëndrim të shëndetshëm.

Lehtësinë e përdorimit. Një nga avantazhet më të mëdha të shëtitësit Stokke® Xplory® V6 është sistemi i palosjes. Karrocë ka më pak pjesë të lirshme dhe më pak veprime janë të nevojshme për të palosur karrocë. Shufra e sigurisë e varur dhe e rrotullueshme është e lehtë për tu larguar, në mënyrë që ta vendosni me lehtësi fëmijën tuaj në vend.

Karakteristikat:

  • Pesha e shasisë: 8.8 kg
  • Pesha e sediljes: 4 kg
  • Dimensionet e shasisë me vend (gjatësia x lartësia x gjerësia): 75 – 102 x 89 – 123 x 56.5 cm
  • Dimensionet e shasisë së palosur me vendin në (gjatësi x lartësi x gjerësi): 105 x 47.5 x 51cm.
  • Kapaciteti maksimal i ruajtjes: 5 kg.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close