,

Karroce- Babyzen YOYO² Aqua

BabYzen
Availability:

2 stok


Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

Karakteristikat kryesore:

 • Paloset dhe transportohetlehtësisht
 • Skeleti i bardhë
 • Shporta e magazinimit XXL
 • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
 • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
 • Pëlhura të lëvizshme
 • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
 • Ergonomike
 • Përshtatet në hapësirat më të vogla
 • Perfshin çantën që mban karrocën

Të dhëna teknike: 

 • Pesha: 6.6 kg
 • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)

65,400 L

Pastroje zgjedhjen

Projektuar në Francë, Karroca BABYZEN ™ YOYO 2 është e gjithanshme dhe komode në përdorim. Është lehtësisht e transportueshme, paloset shpejt dhe mund të merret në bordin e një aeroplani pa asnjë problem. BABYZEN ™ YOYO 2 është me të vërtetë e një teknologjie inovative, Hytrel®elastomer, duke rritur elasticitetin dhe neutralizimin e goditjeve që mund të shkaktohen gjatë ecjeve në rrugë. Kjo e bën karrocën tejet komode për vogëlushët dhe shumë të sigurtë me një rrip lidhës tek doreza e lëkurës.

Me karrocën BABYZEN ™ YOYO 2 vogëlushët do të ndjehen komodë, të sigurtë dhe të pa shqetësuar nga rrezet e diellit falë mbrojtjes UPF 50+ që ofrohet.

Karakteristikat kryesore:

 • Paloset dhe transportohetlehtësisht
 • Skeleti i bardhë
 • Shporta e magazinimit XXL
 • Teknologjia e parë e një lloji (e bërë me një Hytrel®elastomer)
 • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
 • Pëlhura të lëvizshme
 • Dorezë lëkure Faux premium me rrip lidhës për më shumë siguri.
 • Ergonomike
 • Përshtatet në hapësirat më të vogla
 • Perfshin çantën që mban karrocën

Të dhëna teknike: 

 • Pesha: 6.6 kg
 • Madhësia: 52 x 44 x 18 cm (e palosur)
SKU: N/A Kategori: ,
Ngjyra

Mente

Marka

SHPORTA NË BEE

close