, ,

Karrocë kukullash

EurekaKids
Availability:

1 stok


Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern. Karroca është perfekte për përdorim nga fëmijët +3 vjeç pasi është e lehtë dhe  mund të palosshëm. Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara.

Karakteristikat:

 • Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern
 • Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara
 • Sistemi i palosshëm i lehtë dhe ka një bllokues sigurie kur paloset
 • Për kukulla deri në 45 cm
 • Mund të lahet me një leckë të lagur

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 18.5 x 13 x 85 cm

 

5,100 L

1 stok

Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern. Karroca është perfekte për përdorim nga fëmijët +3 vjeç pasi është e lehtë dhe  mund të palosshëm. Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara.

Karakteristikat:

 • Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern
 • Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara
 • Sistemi i palosshëm i lehtë dhe ka një bllokues sigurie kur paloset
 • Për kukulla deri në 45 cm
 • Mund të lahet me një leckë të lagur

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 18.5 x 13 x 85 cm

 

SKU: 8435404816827 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close