,

Karrocë lodër me tërheqje

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Karrocë lodër me tërheqje,  prej druri, e krijuar për eksploruesit e vegjël nga Le Toy Van. Kjo lodër vjen me një dizajn tërheqës, tradicional dhe është plot hijeshi nostalgjie në pritje të aventurave. Vogëlushët mund të argëtohen pafund të shtëpi me vagonin tërheqës mbushur me lodra ose kukulla. Materialet përbërëse e bëjnë të fortë për ti rezistuar goditjeve dhe viteve. Kjo karrocë lodër me tërheqje mund të jetë një ide e bukur dhe e veçantë dhurate. Gjithashtu ju mund të përdoret si dekorues dhome ose edhe si mbajtës lodrash, apo askesorësh.

Karakteristikat:

 • Tërheqje druri në stilin vintage
 • Promovon imagjinatën krijuese, të folurit dhe zhvillimin shoqëror
 • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
 • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
 • Lodër argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

14,200 L

1 stok

Karrocë lodër me tërheqje,  prej druri, e krijuar për eksploruesit e vegjël nga Le Toy Van. Kjo lodër vjen me një dizajn tërheqës, tradicional dhe është plot hijeshi nostalgjie në pritje të aventurave. Vogëlushët mund të argëtohen pafund të shtëpi me vagonin tërheqës mbushur me lodra ose kukulla. Materialet përbërëse e bëjnë të fortë për ti rezistuar goditjeve dhe viteve. Kjo karrocë lodër me tërheqje mund të jetë një ide e bukur dhe e veçantë dhurate. Gjithashtu ju mund të përdoret si dekorues dhome ose edhe si mbajtës lodrash, apo askesorësh.

Karakteristikat:

 • Tërheqje druri në stilin vintage
 • Promovon imagjinatën krijuese, të folurit dhe zhvillimin shoqëror
 • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
 • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
 • Lodër argëtuese

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 5060023416023 Kategori: ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close