, ,

Karrocë Mios- Silver Brown Classic Collection

Cybex
Availability:

1 stok


Karrocë Mios- Silver Brown Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

Karakteristikat:

 • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
 • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
 • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
 • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
 • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
 • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
 • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

Të dhënat teknike:

 • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Pesha: 9.9 kg
 • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

 

108,300 L

Pastroje zgjedhjen

Karrocë Mios- Silver Brown Classic Collection, është një sistem i përshtatur në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane. Karroca Mios ofron një gamë të gjerë opsionesh individuale. Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme. Mios, si një karrocë e lehtë dhe kompakte, sedilja e saj klasike, me opsione, mund të drejtohet nga përpara ose nga prindi. Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB.

Karroca Cybex Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale. Karroca Mios është funksionale dhe praktike, që përfshin veçori që prindërit do t’i adhurojnë për një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm të vogëlushëve. Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe gjithashtu mbron në mënyrë efektive nga faktorët e tjerë atmosferik.

Karakteristikat:

 • Karroca Mios përshtatet në mënyrë të përkryer me stilin e jetës aktive dhe moderne urbane
 • Sistemi i ri i udhëtimit 4-në-1 mund të personalizohet duke shtuar bashkëngjitje të ndryshme
 • Është e lehtë, kompaket me dy opsione drejtimi, drejt dhe nga prindërit
 • Mios mund të përdoret gjithashtu si një sistem praktik udhëtimi në kombinim me  Cloud Z ose një nga sediljet  e ofruara nga Cybex/ GB
 • Mios mundëson një palosje me një dorë, timon të rregullueshëm sa i përket lartësisë, kornizë të lehtë dhe shumë opsine të tjera funksionale
 • Mbulesa diellore e zgjatur XXL e Mios siguron mbrojtje nga rrezet e diellit UPF50+ dhe nga faktorët e tjerë atmosferik
 • Ergonomike duke ofruar komoditet, rehati dhe siguri

Të dhënat teknike:

 • Mosha: Nga lindja deri në 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Pesha: 9.9 kg
 • Përmasat: 94.5 x 50 x 107 cm

 

Ngjyra shasisë

Silver Brown

Classic collection

Deep Black, Khaki Green, Mountain Blue, Mustard Yellow, Soho Grey

Marka

Mosha

Nga 0 muaj deri në 4 vjeç

Pesha mbajtëse

Deri në 22 kg

SHPORTA NË BEE

close