, ,

Karrocë Xplory® X- Modern Grey

Stokke
Availability:

1 stok


Dizajn unik e cilësi superiore që ju përafron edhe më shumë me foshnjën tuaj!

Karroca Xplory® X është zgjedhja perfekte për prindërit e kërkues që duan më të mirën për vogëlushët e tyre pa cenuar sigurinë, cilësinë ose stilin. Xplory® X i sjell vogëlushët tuaj më afër për t’u ndjerë të sigurt dhe të dashur. Ulësja mbrojtëse me pozicione aktive, pushimi dhe gjumi i jep fëmijës tuaj komoditetin më të mirë në çdo hap të rrugës. Dizajni inovativ Skandinav e bën Stokke® Xplory® X të lehtë për tu manovruar e kontrolluar. Aksesorët e sediljeve të makinës e bëjnë atë ideale për funksionin e plotë për të porsalindurit.

Karakteristikat:

 • Mundëson komoditet dhe rehati  nga të porsalindurit deri në 22 kg
 • Sedilje mbrojtëse për komoditetin e bebes
 • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
 • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
 • Sedilje e lartë për ta mbajtur fëmijën tuaj afër.
 • Sedilja e lartë ndihmon në shmangien e përkuljes, duke e bërë më të lehtë në shpinë kur ndërveproni me fëmijën tuaj
 • Palosja e tendës pa asnjë zhurmë nuk shqetëson gjumin e foshnjës tuaj
 • Pëlhura ekstra të buta për mbrojtje nga dielli deri në 50°C
 • Rrota të lëvizshme për pastrim të lehtë

Të dhëna teknike:

 • Dimensionet e shasisë: 101 x 56 x 131 cm
 • Garanci 3-vjeçare
 • Prodhuar në Hollandë

 

145,000 L

1 stok

Dizajn unik e cilësi superiore që ju përafron edhe më shumë me foshnjën tuaj!

Karroca Xplory® X është zgjedhja perfekte për prindërit e kërkues që duan më të mirën për vogëlushët e tyre pa cenuar sigurinë, cilësinë ose stilin. Xplory® X i sjell vogëlushët tuaj më afër për t’u ndjerë të sigurt dhe të dashur. Ulësja mbrojtëse me pozicione aktive, pushimi dhe gjumi i jep fëmijës tuaj komoditetin më të mirë në çdo hap të rrugës. Dizajni inovativ Skandinav e bën Stokke® Xplory® X të lehtë për tu manovruar e kontrolluar. Aksesorët e sediljeve të makinës e bëjnë atë ideale për funksionin e plotë për të porsalindurit.

Karakteristikat:

 • Mundëson komoditet dhe rehati  nga të porsalindurit deri në 22 kg
 • Sedilje mbrojtëse për komoditetin e bebes
 • E manovrueshme lehtësisht dhe me rrota rrotulluese
 • Testuar për sigurinë dhe cilësinë
 • Sedilje e lartë për ta mbajtur fëmijën tuaj afër.
 • Sedilja e lartë ndihmon në shmangien e përkuljes, duke e bërë më të lehtë në shpinë kur ndërveproni me fëmijën tuaj
 • Palosja e tendës pa asnjë zhurmë nuk shqetëson gjumin e foshnjës tuaj
 • Pëlhura ekstra të buta për mbrojtje nga dielli deri në 50°C
 • Rrota të lëvizshme për pastrim të lehtë

Të dhëna teknike:

 • Dimensionet e shasisë: 101 x 56 x 131 cm
 • Garanci 3-vjeçare
 • Prodhuar në Hollandë

 

Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close