,

Stokke® Xplory® X Carry Cot- Rich Black

Stokke
Availability:

1 stok


Krevati i dorës, Stokke® Xplory® X Carry Cot,  u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve. Doreza e mbajtjes është e veshur me lëkurë të qëndrueshme dhe funksionon si shina e sediljes.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur.

Dy xhepa të bollshëm, ofrojnë një hapësirë ​​të bollshme për të mbajtur aksesorët e  domosdoshëm, ndërsa butonat e bëjnë krevatin e dorës të thjeshtë për t’u shkëputur nga shasia e karrocës. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale.

Karakteristikat: 

 • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
 • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
 • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca
 • Mbulesa e erës  ofron mbrojtje shtesë
 • Xhepa me mundësi për të mbajtur aksesorët e  domosdoshëm
 • Kombinohet perfekt me karrocën Stokke® Xplory® X

Të dhënat teknike:

 • Madhësia: 90 x 48 x 31 cm
 • Pesha: 4 kg
 • Mban peshë deri në 9 kg
 • Mosha: nga 0 muajsh

145,000 L

1 stok

Krevati i dorës, Stokke® Xplory® X Carry Cot,  u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve. Doreza e mbajtjes është e veshur me lëkurë të qëndrueshme dhe funksionon si shina e sediljes.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur.

Dy xhepa të bollshëm, ofrojnë një hapësirë ​​të bollshme për të mbajtur aksesorët e  domosdoshëm, ndërsa butonat e bëjnë krevatin e dorës të thjeshtë për t’u shkëputur nga shasia e karrocës. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale.

Karakteristikat: 

 • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
 • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
 • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
 • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca
 • Mbulesa e erës  ofron mbrojtje shtesë
 • Xhepa me mundësi për të mbajtur aksesorët e  domosdoshëm
 • Kombinohet perfekt me karrocën Stokke® Xplory® X

Të dhënat teknike:

 • Madhësia: 90 x 48 x 31 cm
 • Pesha: 4 kg
 • Mban peshë deri në 9 kg
 • Mosha: nga 0 muajsh
Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close